Starý kontinent musí mať ručiteľov: bezpečnosť, demokraciu, životnú úroveň - Carteron, J.P
Z expozé Jeana-Paula Carterona, prezidenta Forum Universale v Crans Montane, v HNclube 15.12.1995. Európa z pohľadu bezpečnosti, stability, demokracie a životnej úrovne ľudí žijúcich na tomto kontinente.