V krajinách s európskymi ambíciami. 1 - Pichlerová, Eva
Výsledky cesty slovenských vládnych predstaviteľov a podnikateľov v Slovinsku začiatkom decembra 1995. Prehĺbenie hospodárskych vzťahov, nutnosť revízie a doplnenia zmluvnej základne. Rozšírenie spolupráce vo vybraných rezortoch.