Záujem o európsku hviezdičku - Stiegel, J.
Premena členstva SR v Európskej únii z pridruženého na plnoprávne. Budovanie dôvery a spolupráce medzi stredným Slovenskom a zastúpením Európskej komisie v SR. EÚ podporuje exportné snahy Slovenska v obchodovaní.