Základy práva životného prostredia. 18 - Košičiarová, Soňa
Súbor zákonov, vyhlášok a nariadení tvoriacich základy práva životného prostredia. Platná právna regulácia starostlivosti o horniny a nerasty. Právna úprava ochrany nerastov podľa predpisov o ochrane prírody a krajiny.