Radca spotrebiteľa
Z obsahu prílohy: Poškodené bankovky. Čo s nimi? Osem základných práv spotrebiteľa. Obal - náš prvý kontakt s tovarom. Verejné služby a konkurencia. Téma mesiaca: Vianoce. Práva a povinnosti vyplývajúce z nájmu bytu. Čo (ne)viete o zemiakoch?