Ako v zdravotnom poistení? 2 - Kováč, E.
Súvislosti, fakty a argumenty k pripravovanej novele zákona č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení a poisťovniach. Vzťah medzi disponibilnými finančnými zdrojmi na zdravotnú starostlivosť a medzi kapacitami poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.