Budú dôchodcovia odsúdení k hladovaniu? - Polakovič, Ivan
Dôchodková politika na Slovensku. Porovnanie výšky dôchodku v percentách čistej mzdy robotníkov v spracovateľskom priemysle. Predpokladaný vývoj dôchodkov v ďalších rokoch. Zmeny dôchodkového systému vo Francúzsku, Nemecku, Švédsku a Taliansku. Systém dôchodkového zabezpečenia investovaním do podielových fondov.