Zákon o sociálnom zabezpečení - včera. 1 - Brychta, J.
Disproporcie a rozpory zákona č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení, ktorý už nezodpovedá novým, súčasným realitám. Výpočty dôchodkov. Ohraničenie invalidného dôchodku.