K odmeňovaniu pracovníkov školstva - Majtán, M.
Odmeňovanie pedagogických i ostatných pracovníkov školstva v SR. Porovnanie s kvalifikovanosťou práce a mzdami v iných odvetviach. Požiadavky na zvýšenie priemerných mesačných miezd.