Vysoká škola ekonomická - tři roky po transformaci - Seger, J.
Vysoká škola ekonomická v Prahe založená v r. 1953 ako nástupca Vysokej školy obchodnej, prešla od r. 1989 množstvom významných zmien. Kreditný systém organizácie štúdia. Informatizácia na VŠE. Zahraničné vzťahy na VŠE. Rozdelenie školy na 5 fakúlt. Prijímacie skúšky na VŠE.