Systém zákazů není optimální pro ochranu ŽP
Systém ochrany životného prostredia (OŽP) v Českej republike, jeho úspechy a problémy. Závery medzinárodného seminára Českej podnikateľskej rady (ČPR) pre trvalo udržateľný rozvoj. Definícia eko-efektívnosti. Grafický vývoj nákladov na OŽP v období 1989-1994 podľa ČPR u desiatich vybraných podnikov v ČR. Priemyselné podniky a znižovanie emisií.