Využití programu Sezan pro očišťování krátkodobých časových řad - Hörmannová, M.
Metódy a techniky sezónneho očisťovania časových radov. Údaje časových radov pri použití programu Sezan. Postup pri sezónnom očisťovaní mesačných časových radov. Aplikácia programu Sezan. Výsledky sezónnej analýzy časových radov makroekonomických ukazovateľov za január-august 1995 v ČR.