Financování třetí stranou v zemích Evropské unie Zahraniční zkušenosti - Fee, D.
Projekty a metódy na znižovanie energetickej náročnosti v Európskom spoločenstve. Uplatňovanie metódy financovania treťou stranou (Third Party Financing - TPF). Európske spoločenstvo a financovanie treťou stranou v 80. rokoch. Sieť financovania treťou stranou - stratégia spoločenstva pre 90. roky. Činitele v procese financovania treťou stranou v 90. rokoch. Spoločnosti energetických služieb (ESCO). Národné a regionálne organizácie pre úspory energie. Finančné inštitúcie. Úloha ES v 90. rokoch v procese financovania treťou stranou. Sieť financovania treťou stranou - akčný program.