Jadrová bezpečnosť a dostavba Mochoviec. Slovensko v spoločnosti najvyspelejších krajín. Jasne definované zámery - Wild, E.
Závery previerky bezpečnosti v Jadrovej elektrárni Mochovce, ktorú robila od 5.5. do 13.5.1994 Medzinárodná agentúra pre atómovú energiu (MAAE) vo Viedni. Súčasný stav a rozvoj jadrovej energetiky vo svete. Námestník riaditeľa pre technickú podporu SE, a.s. Jadrová elektráreň Mochovce Ing. František Gies o vyhlásení stratégie bezpečnosti JE Mochovce.