Budovanie globálnej infraštruktúry potrebuje voľný trh - Lajčiaková, D.
Medzinárodná telekomunikačná únia (International Telecommunications Union - ITU) vypracovala Správu o svetovom vývoji telekomunikácií za r. 1995. Zaoberá sa rýchlymi vysokokapacitnými komunikačnými prostriedkami - informačnými infraštruktúrami.