Podlehne těžba uhlí v Evropě levným dovozům?
Analýza európskeho uhoľného priemyslu podľa časopisu Mining Magazine. Údaje zo správy KES /The Market for Solid Fuels in the Community and Outlook for 1995/ o ťažbe a vývoji na trhu uhlia. Najdôležitejšie otázky pre západoeurópskych výrobcov a odberateľov uhlia. Dlhodobé prognózy EIA o spotrebe uhlia v západnej Európe v r.2000.