K zákonu Národnej rady SR č.100 z 3. mája 1995 o štátnej podpore malého a stredného podnikania - Kijovský, P.
Legislatívna forma štátnej podpory a rozvoja malého a stredného podnikania podľa zákona č.100/1995 Z.z. Poskytovanie finančnej podpory podnikateľom z prostriedkov štátneho rozpočtu SR. Rozsah a formy finančnej podpory. Daňové a colné zvýhodnenia. Schvaľovanie zásad a programov podpory vládou SR. Predkladanie žiadosti o podporu. Úloha Slovenskej záručnej banky v oblasti záruk a úhrady časti úrokov. Kompetencie Ministerstva hospodárstva v koordinovaní a usmerňovaní rozvoja MaSP.