Aj menej solventný slovenský trh si už žiada len moderné digitálne ústredne - Kukura, P.
Základným smerom v budovaní verejnej telefónnej siete je digitalizácia. Transformácia telefónnoj siete z analógovej na digitálnu. Možnosti digitálnej techniky. Modernizácia pobočkových ústrední na Slovensku.