Bez strategického investora si Slovenské telekomunikácie nepomôžu Privatizácia a konkurencia telekomunikačným firmám prospieva - Švec, P.
Slovenské telekomunikácie musia prejsť transformáciou. Zahraničné investície na rozvoj telekomunikácií. Neochota privatizovať. Eurotel narúša štátny monopol. Nevyhnutná liberalizácia cien. Konkurencia na trhu telekomunikácií vo svete je efektívna. Svetové spoločnosti na telekomunikačnom trhu.