Súčasné problémy privatizácie železníc v Európe - Hreusík, Stanislav
Perspektíva železníc - budovanie európskej vysokorýchlostnej siete. Deficit železníc. Dotácie a subvencie sú veľkou záťažou pre štát. Ciele a podstata privatizácie železníc.