Funkce banky v procesu zvyšování výkonnosti ekonomiky - Hubálek, K.
Možnosti bánk aktívnejšie sa angažovať pri riešení problematiky riadenia podniku. Využívanie metód hodnotového manažmentu založených na finančných a hodnotových analýzach - monitorovanie rizika spojeného s úverom a znižovaním prípadnej straty.