Rezerva na opravy u občanských sdružení - Tuček, V.
Tvorba rezervy pre politické strany, hnutia, občianske združenia a iné nezárobkové organizácie. Zahrnutie rezervy do daňových výdavkov. Rozhodovanie pre tvorbu rezervy. Daňové výdavky na opravy spoločných častí nehnuteľností. Úprava výšky rezervy pri jej zmene podľa zákona o rezervách.