Životný cyklus výrobku a marketingový mix - Higashi, L.-A
Životný cyklus výrobku a úloha marketingu. Úspešnosť výrobku - uspokojovanie potrieb spotrebiteľa. Uvádzanie nových výrobkov na trh. Úlohy firmy vo fáze rastu výrobku. Fáza zrelosti výrobku. Fáza úpadku - úloha marketingu. Zmena pozície výrobku na trhu - vstup výrobku do úvodnej fázy životného cyklu. Funkcia marketingového mixu.