Pružnosť, ktorá prináša úspech - Ďurina, P.
Generálny riaditeľ s.r.o. DDK Slovakia v Senici Ing. Pavel Ďurina o distribučnej činnosti úspešnej obchodnej firmy, ktorá predáva potravinársky a drogériový tovar veľkoobchodným organizáciám v ČR a SR.