Čína: Dovoz kapalných paliv prudce poroste
Tempo hospodárskeho rastu v Číne podľa čínskych expertov do konca tohto storočia. Rozvoj automobilového a chemického priemyslu. Tendencie rastu dovozu kvapalných palív. Ťažba ropy a plynu v Číne. Vývoz ropy v r.1993-1994.