Dřevozpracující průmysl bloudí v cenách a efektivnosti - Ziková, L.
Situácia drevospracujúceho priemyslu v ČR. Vysoký dopyt zo zahraničia. Problémy spracovateľov dreva. Nedostatok dreva a jeho riešenie. Ceny dreva. Príčiny finančných problémov firiem. Akcie drevospracujúcich podnikov na burze. Perspektívy drevárskeho priemyslu v Českej republike.