Dřevozpracující stroje přečkaly stagnaci
Stabilizácia drevospracujúceho priemyslu v Českej republike po privatizácii stredných a veľkých podnikov. Vývoj trhu drevospracujúcich strojov a zariadení v ČR v r.1994. Kladný vývoj exportu. Podiel výstav a veľtrhov strojov na ich rastúcu kvalitu.