Český textil potřebuje padesátimilionový trh - Ziková, L.
Recesia textilného priemyslu v západnej Európe. Celkový stav textilného a odevného priemyslu v ČR, hodnotenie v r.1990-1995. Obnovenie dynamiky produkcie textilu, reštrukturalizácia textilného priemyslu v ČR. Situácia na domácom a zahraničnom trhu. Celkový vývoz komodít z ČR do jednotlivých krajín sveta v období 1992 - 1994.