Trh informačných technológií v Slovenskej republike a informačná infraštruktúra
Z obsahu mimoriadnej sekcie: Na nezrelom trhu miešajú karty aj netrhové faktory. Osobné počítače: svetové značky opäť zvýšili svoj podiel na trhu. Súboj koncepcií RISC a CISC. Neukončená privatizácia a nedostatok financií brzdia rozvoj počítačového trhu. Lokálny výrobca počítačov sa na domácom trhu stáva konkurentom svetových lídrov. VideoHighway: videokarta umožňujúca sledovanie televízie a videa na monitore počítača. Chirana - Prema do rozvoja svojho systému investuje jedno percento z obratu ročne. Exkluzivita EuroTelu sa skončí v apríli budúceho roka.