Elektronická kancelária - z vízie sa stáva realita - Drobný, M.
Vývoj nových technológií a produktov. Veľký rozmach SOHO (Small Office and Home Office). Riešenie kancelárskych a administratívnych potrieb využívaním počítačových technológií: tvorba textových dokumentov, používanie PC-faxu a faxserveru, elektronická pošta, využívanie elektronického diára, tvorba elektronických dokumentov.