Internet ako nový komunikačný prostriedok i nové masmédium - Bibel, V.
Oživenie internetizácie na slovenskom trhu. Atraktívnosť internetovských systémov. Internet a obdobné počítačové siete sa stávajú novým masmédiom - ich komunikačné možnosti. Nutnosť novej počítačovej gramotnosti.