Bariéry kreativity a inovácie - Luknič, Arnold Steve
Pojem kreativity. Tri hlavné skupiny bariér proti kreatívnemu mysleniu: bloky vnímania, kultúrne zábrany, emocionálne zábrany. Organizačná kreativita. Od kreativity k inovácii. Identifikácia potreby inovácie.