Generálna dohoda - signál dobrej vôle Plošné zvýšenie miezd je nereálne. Rozumným argumentom sa nebránime - Bruckmayer, F.
Generálny riaditeľ Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) Ing. František Bruckmayer a Václav Števko z Konfederácie odborových zväzov (KOZ) hodnotia doterajší priebeh rokovaní pred podpísaním generálnej dohody na r. 1996. Rozdiely v stanoviskách zúčastnených strán. Význam generálnej dohody pre AZZZ a KOZ.