Input-output tabuľky v podmienkach slovenskej štatistiky - Lapišáková, Jiřina
Charakteristika systému input-output tabuliek a metodických princípov ich zostavenia v podmienkach slovenskej štatistiky. Komoditno-odvetvové tabuľky make a use. Dovoz a vývoz výrobkov a služieb.