Příjmové postavení zemědělců a jejich domácností - Divila, E.
Odvetvová a mzdová štruktúra v NH. Štruktúra pracovníkov poľnohospodárskej prvovýroby podľa postavenia v zamestnaní. Vývoj priemerných miezd vo vybraných odvetviach národného hospodárstva v ČR. Príjmy poľnohospodárskych domácností. Postavenie poľnohospodárskych domácností z pohľadu štatistiky rodinných účtov.