Medziregionálne zasadnutie OSN národných koordinátorov Medzinárodného roku rodiny Bratislava 4.- 7. februára 1995
Priebeh zasadnutia OSN národných koordinátorov Medzinárodného roku rodiny 1994, ktoré sa konalo v Bratislave vo februári 1995. Z vystúpenia ministerky práce a soc. vecí SR O. Keltošovej. Príhovor prezidenta SR M. Kováča. Posolstvo generálneho tajomníka OSN B. Ghálího. Z vystúpenia koordinátora OSN pre MRR H.J. Sokalského. Národná správa o priebehu MRR 1994 v Slovenskej republike, ktorú predniesla Z. Vranová. Záverečná správa konferencie. Závery a odporúčania konferencie.