Oživovanie ekonomiky v etape transformácie. 2 - Mokrý, Vladimír
Určenie tempa ekonomického rastu v etape transformácie ekonomiky a jeho kvalitatívnych makroekonomických súvislostí a dôsledkov. Údaje z NSR o význame ekonomického rastu v národnom hospodárstve.