Nový model životnej úrovne vyžaduje od občana aktívnejší prístup - Letková, Tatiana
Vývoj životnej úrovne na Slovensku. Kvalita života vo vybraných štátoch. Posun od obmedzovania maxima k určovaniu minima životnej úrovne. Dôležité zmeny nového modelu.