Zmeny v štruktúre a úrovni výdavkov našich domácností - Rybárová, Silvia
Zmeny v základnej štruktúre peňažných výdavkov domácností v období rokov 1989-1993. Životný štandard domácností podľa socio-ekonomickej kategórie. Životný štandard nízkopríjmových domácností. Porovnanie úrovne a štruktúry výdavkov domácností SR a ČR.