Moderné spôsoby personálneho riadenia - Hubert, Jaromír
Prosperita firmy - dôraz na riadenie ľudských zdrojov. Funkcie personálneho riadenia vo firme. Význam informácií a technického vybavenia v oblasti personálnej práce. Rozdelenie personálnej práce - 1. personálna evidencia, 2. personálne riadenie a 3. personálny rozvoj. Firmy - využitie vlastného odborníka, prípadne tímu odborníkov, v oblasti personálnej práce alebo využitie služieb odborných poradenských firiem a ich personálnych systémov, ktoré sú na vysokej profesionálnej úrovni.