Problematika vzdelávania dospelých na Slovensku z pohľadu svetových trendov - Ďurďovičová, Marta, 1964-
VÚNH spracováva v rámci grantovej výskumnej vedeckej úlohy "Základné charakteristiky vzdelávania trhu dospelých na Slovensku z pohľadu svetových trendov". Úloha vychádza z čiastkovej úlohy "Trh vzdelávania dospelých a jeho špecifiká pri transformácii ekonomiky smerujúcej k informačnej spoločnosti". Etapy riešenia štúdie. Metodika spracovania. Štúdia rieši problematiku vzdelávania dospelých v súlade s trendami rozvoja NH.