Predpoklady a možnosti malých sídiel. 2 - Šťastný, Z.
Cezhraničné kontakty na slovensko-maďarskom pohraničí. Formy kontaktov. Atribúty v oblasti ekonomických cezhraničných vzťahov skúmaných slovenských pohraničných obcí. Sídelné jednotky, ktoré sú mestskými časťami Bratislavy - ich pozícia.