Regionalizovaná štruktúrna politika v SR - Ochotnický, Pavol
Transformácia na Slovensku - hlavné regionálne dôsledky. Typologizácia regiónov SR - regióny s priemyselnou profiláciou, regióny s poľnohospodárskou profiláciou. Koncipovanie vládnej regionalizovanej štruktúrnej politiky SR - základné opatrenia a nástroje. Podpora regionálneho rozvoja SR.