Nový katastrálny zákon. 3 - Macko, J.
Úprava katastrálneho operátu v novom katastrálnom zákone (č.162/1995 Z.z.). Novoriešená verejnosť katastrálneho operátu. Priestupky a porušenia poriadku na úseku katastra. Pôsobnosť Úradu geodézie, kartografie a katastra SR. Účinnosť zákona. Katastrálny zákon tvorí súčasne integrálnu súčasť väčšieho počtu zákonov.