Sektor vlády, jeho rozpočet a vplyv na hospodárstvo - Husár, Jaroslav
Nezastupiteľná úloha vlády v oblastiach, kde trh zlyhal. Agregované členenie položiek štátneho rozpočtu. Hrubý domáci produkt a jeho hlavné komponenty.