Zákon NR SR č.303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách
Úplné znenie zákona NR SR č.303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách. Zákon upravuje postavenie, funkciu a zostavovanie štátneho rozpočtu, štátneho záverečného účtu, rozpočtov obcí, použitie prostriedkov rozpočtu, postavenie ministerstiev a orgánov štátnej správy SR v rozpočtovom procese a podmienky zriaďovania a hospodárenia rozpočtových a príspevkových organizácií. Dôvodová správa.