Opatrenie Národnej banky Slovenska
Opatrenie NBS - marec 1995 - Pravidlá hodnotenia pohľadávok a podsúvahových záväzkov bánk podľa rizík v nich obsiahnutých a pre tvorbu zdrojov na krytie týchto rizík. Základné ustanovenia. Kategorizácia pohľadávok a podsúvahových záväzkov. Tvorba zdrojov na krytie možných strát z pohľadávok a podsúvahových záväzkov bánk. Prechodné a záverečné ustanovenia.