Prísnejšia disciplína k centrálnej banke Až po povolení na výkon činnosti môže peňažný ústav začať bankové operácie - Seifertová, Iveta
Novela zákona o bankách. Bankový dohľad - zabránenie rizikovým a nevýhodným obchodom. Hypotekárne bankovníctvo.