V investičných fondoch je nevyhnutná profesionalita - Muller, F.I
Analýza investičných fondov. Významná literatúra z oblasti investícií. Praktický príklad vývoja samoregulácie v oblasti štandardov na reprezentáciu výkonnosti investičných fondov. Otvorené kapitálové trhy.