Viete dosť o platobnom styku? Komerčná príloha - Petrjánošová, Božena
Mechanizmus platenia. Platobný proces. Formy bezhotovostného platobného styku. Príkaz na úhradu. Platobný príkaz. Bežný podnikateľský účet. Používanie bezhotovostných nástrojov platenia - zmenky, šeky a platobné karty.